Over ons

Afbeelding mobiel

Onze Geschiedenis

Henda Flowers is in 2015 opgericht door Henry Satter. De naam "Henda" is een samenvoeging van de voornamen 'Henry' en de doopnaam van Hilde: 'Hilda'. De twee gaven elkaar in 2015 het ja-woord. Met een duidelijke visie en passie voor chrysanten is Henry begonnen met de teelt van deze prachtige bloemen. Vanaf het allereerste begin was het doel om een hoogwaardige chrysantenkwekerij op te zetten die zich kan onderscheiden in kwaliteit en duurzaamheid.

Gelegen in Zuilichem, heeft de kwekerij zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt. We zijn trots op onze moderne faciliteiten, waar we gebruik maken van de nieuwste technologie├źn om de beste chrysanten te produceren.

Afbeelding mobiel

Duurzaamheid en Klanttevredenheid

Onze focus ligt niet alleen op de kwaliteit van onze bloemen, maar ook op duurzame en verantwoorde teeltmethoden. Naast onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid, staat klanttevredenheid bij Henda Flowers hoog in het vaandel. We werken nauw samen met onze klanten en partners om te zorgen voor een vlotte levering en een assortiment dat aansluit bij de wensen van de markt.

Ons team van gepassioneerde professionals is toegewijd aan het leveren van de beste producten en diensten. Elk lid van het Henda Flowers team draagt bij aan onze missie: het kweken van de mooiste chrysanten voor onze klanten, elke dag opnieuw.

Welkom bij Henda Flowers, waar passie voor chrysanten en streven naar perfectie hand in hand gaan.

Afbeelding mobiel

Contact opnemen

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Henda Flowers! Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen.